3. helmi, 2020

Parkanon levähdysalueen mystinen asuntoauto paljastui ilotaloksi!

Sosiaalisessa mediassakin on keskusteltu Parkanon levähdysalueen salaperäisestä asuntoautosta, joka päivystää paikalla usein viikonloppuisin.

Nyt sille on tullut selvyys. Empiirinen tutkimus paljastaa – toisin sanoen kävin itse paikalla – että asuntoautossa oli ilotalo!

Ei nyt sentään aivan sellainen, että siellä olisi vastaanottanut useita tyttöjä, mutta yksi ammatinharjoittaja kuitenkin.

Asuntoauto on ollut parkkeerattuna, ja on varmaan edelleenkin, Parkanosta Jyväskylään päin lähtevän Järvisuomentien varressa. Levähdysalue on heti vasemmalla järven rannalla. Auto on ollut piilossa levähdysalueen yläpuolella kulkevalla pienellä tiellä. Asuntoauton on voinut kuitenkin nähdä levähdysalueelle.

Siellä ovat pojat juosseet himojaan tyydyttämässä.

Kun kuulin asiasta päätin mennä paikalle. Tai silloin en vielä tiennyt mistä oli kyse, varmuudella. Oven avasi viisikymppinen nainen, ikäistään nuoremmalta näyttävä. Hän kysyi oliko minulla ajanvaraus. Ei ollut. Silti olisi kuulemma ollut hyvä hetki tulla ”sisään” ja ”sisään”. En sitten mennyt. Totesin että minulle ovat nämä hommat tuttuja kyllä, mutta jätettäköön nyt.

Viisikymppinen nainen ei ole ehkä ihan makuuni!

Näin ne himpshempukat ovat rantautuneet Järvi-Suomeen. Liekö ihan Parkanon miehille erityisen kovat tarpeet, kun on noin usein tuolla tuo auto.

Mutta saahan sitä naista ilman rahaakin. Nyt on perustettu ”seksi-Facebook” ja sieltä haetaan molemminpuolisesti vain seksiseuraa. Se on ilmainen. LIITY TÄÄLLÄ!