19. marras, 2019

Miehet kertovat: Nuorilla naisilla erikoinen seksivillitys

Nuorilla naisilla varsinkin pääkaupunkiseudulla tuntuu olevan meneillään varsin erikoinen trendi. Tämä perustuu empiiriseen tutkimukseen.

Olen jutellut asiasta ainakin viiden yökerhoissa käyvän miehen kanssa. Mikä tämä trendi sitten on?

Sponsorointi.

Ennen vanhaan oli ilotytöt, nyt on tavalliset nuoret naiset ja sponsorointi. On ihme ettei asiasta puhuta enemmän ja suoraan, sillä kyse on suoranaisesta ilmiöstä. 

Tämä tulee esiin niin yökerhoissa kuin varsinkin internetissä, ehkä internetissä vielä helpommin. 

Yökerhoissa vierailevat miehet kertovat, että kun illan aikana on tarjonnut drinkkejä nuorilla 20-25-vuotiaille neideille ja päässyt heidän kanssaan juttuyhteyteen ja luottamuksellisempiin jutunaiheisiin, sänkyyn pääsy on helppoa. Todella moni suostuu vastikkeelliseen seksiin eli sponsoroitavaksi. Suoraan kysymykseen tulee suora vastaus. Yleensä kysymys on kuitenkin esitetty epäsuorasti: mistähän löytäisi yöseuraa, olen sponsorimielellä liikenteessä.

Kyse on jonkinlaisesta seksuaalisesta murroksesta, josta ei vielä tarpeeksi keskustella. Esimerkiksi Alastonsuomi.com-niminen nettisivusto on täynnä nuoria tavallisia naisia, jotka ovat alkaneet tehdä sponsoroidun hommaa. Niin livenä kuin vaikka netin välityksellä. Tässä on jännä paradoksi: he eivät koe olevansa mitään maksullisia "horoja" vaan aikamme ilmiön mukaan vain "sponsoroituja" tai "sugardeittejä". 

Jos ei sokeribeibejä tipahda syliin niin kannattaa liittyä ilmaiseksi Facebook-henkiseen "seksinaamakirjaan", jossa haetaan vain seksiä. Ja se toimii. KLIKKAA TÄSTÄ.