2. marras, 2019

Näin hiljainen nörttikin saa naisen - 10 vinkkiä

Jengi länkyttää jatkuvasti ettei naista löydä. Kyllä naisia löytää. Mä annan tässä nyt muutamia vihjeitä, joista hyötyy vaikka olisi millainen hiljainen nörttimies. Usko pois.

 

 1. Pukeudu fiksusti. Naiset eivät yleensä voi vastustaa miestä joka on huolitellut itsensä. Se että käy parturissa ja pyytää parturia leikkaamaan vähän muodikkaamman tukan ei tee sinusta sateenkaarimiestä.
 2. Hymyile ja luo katseita. Rohkaistu tähän, se kannattaa. Pian huomaat että nainen tulee ja tekee aloitteen. Älä kuitenkaan tuijottele hymyillen kuin sarjamurhaaja. Hymyä nainen ei voi vastustaa, hän ymmärtää että olet onnellinen – onnellisuus vetoaa.
 3. Tanssilattialle! Siellä erotut! Paskat tanssitaidosta, kunhan saat vain olla hänen kanssaan sinä iltana. Ja voitte vaihtaa sitten tietoja. Älä kuitenkaan yritä iskeä niin että ujuttaudut salaa vierelle tanssimaan. Tanssimaan pyydetään! Älä masennu pakeista, ei meinaa mitään.
 4. Älä ehdottele yhtään mitään koko iltana, äläkä kehu hänen ulkonäköään, se on ehdoton turnoff.
 5. Voit antaa naisen johdatella keskustelua, kyllä sellainenkin mies naisen saa joka ei ole suuna päänä. Voit kysellä hänen harrastuksistaan ja niin edelleen.
 6. Jos pääset hänen kaverikseen somessa, siivoathan kaikki Amanda Harkimon ja Sara Siepin läähätys- ja faniselfiet pois, ja voisihan olla hyvä ettet tykkäilisi huohotellen heidän matskustaan jatkossakaan.
 7. Epätoivo näkyy kilometrin päähän. Sisäistä se että naisia on enemmän kuin miehiä ja ellei tavoitteenasi ole kylän kaunein ja himotuin kaunotar, niin sinullekin taatusti, ihan varmasti, löytyy joku. Ellei tänään niin huomenna. Vapauttavaa, eikö totta?
 8. Kun lähdet baariin, lähde isommassa kaveriporukassa tai ainakin jonkun kanssa kahdestaan. Yksin vaikutat säälittävältä.
 9. Älä ota baari-iltana enemmän kuin neljä juomaa. Et saa kännissä yhtään mitään aikaan. Ole ennemmin oma ujo itsesi kuin räkä poskella roikkuva urpo.
 10. Jos olet nörtti ja tuppisuu, etsi nörttiä ja tuppisuista naisseuraa. Voitte ihan hyvin tönöttää yhdessä vaikka leffassa seuraavan kerran kun näette, ei ole pakko olla äänessä. Siitä se pato sitten murtuu. Jos et ole kova juttelemaan, niin pyydä tanssimaan.
  Bonus: Jos haluat vain seksiseuraa, niin kannattaa etsiä suomalaisia neitokaisia uudelta sivustolta, jossa tärppää satavarmasti - koska monet heistä ovat varattuja ja etsivät vain seksiseuraa. Kokeile täällä.