11. touko, 2019

Tampereen sekstailuhuoneessa on kova meno!

Tampereen sekstailuhuoneesta tai seksihuoneesta tai panohuoneesta kirjoiteltiin jo yli vuosi sitten aika paljon.

Kyseessä on muutamalla hassulla kympillä pariksi tunniksi käyttöön saatava kutemishuone, jossa voi tehdä mitä nyt sitten haluaakaan - ja katsella samalla aikuisviihdettä. Huoneessa on luukut, joita voi pitää myös auki. Näin muutkin erotiikkaliikkeen alakertaan saapuneet asiakkaat voivat nähdä mitä panohuoneessa puuhataan.

Vastoin parempaa tietoa olen minäkin kertonut, että kyseessä olisi vain vähemmistöjen paikka. Että seksikaupan alakerrassa käyvät hommia hoitelemassa vain miehet. Mutta näin ei ole.

Tein tarkastusiskun tässä toukokuussa kyseiseen paikkaan. Voi ettien että! Hauskaa! Sitä lemmen ja rakkauden määrää mitä siellä näinkään. Paikalla oli pari satunnaista miestä ja heidän kanssaan nainen. Siellä he sitten harjoittivat lemmentöitä keskenään. 

Tällainen keskikaupungilla Tampereella sijaitseva huone on hauska keksintö. Kuka vain voi mennä sinne parilla kympillä ruokatunnilla tai pitemmäksikin aikaa. Ei tarvitse varata sadoilla euroilla "päivähuonetta" hotellista.

Jos sinulta puuttuu se kumppani, jonka huoneeseen veisit, niin se kannattaa hankkia "Seksi-Facebookista". Se on muuten samanlainen kuin Face, mutta siellä haetaan vain seksiä. Kokeile ja liity ilmaiseksi TÄSTÄ NÄIN!