11. kesä, 2018

Porin naiskentelurannan suosio räjähti - varo tätä!

Tälläkin sivustolla on uutisoitu Porista löytyvästä panorannasta, jossa miehet ja naiset harrastavat kauniina päivinä ahkerasti seksiä. Monet tulevat vain katsomaan muiden paneskelua.

Ja kyllä, kyse ei väitteistä huolimatta ole mistään vähemmistöjen homorannasta. Siellä on ihan heteropareja panemassa päivittäin kymmeniä! Mene katsomaan ellet usko: löydät rannan osoitteen edellisestä postauksestani!!!

Mutta nyt on sitten piru merrassa. Moni on raportoinut rannalla käytyään, että paikalla hiippailee kännykameroitten kanssa runkvisteja jotka kuvaavat videoita ja kuvia. EI HYVÄ! Tämä voi lakkauttaa koko rannan suosion. Itse sanon suoraan, että jos huomaisin moista toimintaa, syyllistyisin rikokseen ja räjäyttäisin kaverin kännykän. Ei tuo ole soveliasta!

Jos kuitenkin haluat varmasti saada naista, niin oletko kuullut Facebookin rinnalle luodusta uudesta sivustosta, Naughtybookista? Sieltä haetaan vain seksiä. Naamakirja onkin nyt Naimakirja, ja tuo sivusto tosiaan toimii, sitä kehutaan joka puolella. KLIKKAA SIIS HETI PANEMAAN TÄNNE, ILMAISEKSI!