11. maalis, 2018

Suomalaismies keksi keinon saada pesää!!!

Kyllä hätä keinot keksii. Niin nytkin.

Kuulin saunaillassa sellaisen jutun, että pakko panna isoon jakoon. Suomalaismies nimittäin on ryhtynyt ostamaan seksipalveluja omalta vaimoltaan. Hän kuulemma ostaa viikottaisen lauantaiannoksen jälkeen vaimolleen milloin manikyyrin, milloin hieronnan, milloin korun, milloin laukun, milloin mitäkin. Kätevää. 

Homma tulee kuulemma paljon halvemmaksi kuin ammattilaisen luona käyminen - näin mies on laskeskellut. Hyötysuhdetta voi pitää omassa liitossakin, mikäs siinä.

Aluksi vaimo kuulemma vähän kummasteli ja totesi että hän ei ryhdy miksikään maksulliseksi naiseksi, mutta ymmärsi sitten yskän, että tästähän hyötyvät kaikki kolme. Hän, hänen miehensä - ja hänen rakastajansa. Naisella nimittäin oli peliä jonkun toisen miehen kanssa ja se tuli vasta myöhemmin miehelle ilmi. No, ei siitä mitään avioeroa tullut, vaan perus-aisuri meininkiä. Omituista on välillä tämä suomalaisten seksuaalielämä. Seksielämä vaan kuulemma parani.

Jos kuitenkin vieras pesä nappaa, niin tiesithän, että "Facebookin rinnalle on nyt perustettu tuhma naamakirja, Naughtybook. Tästä naimakirjasta löydät takuulla kiihottavia suomalaisia naisia" KLIKKAA HETI TÄSTÄ