9. tammi, 2018

Jos et saa naista, teet nämä 10 asiaa väärin - lue!

Miehet jaksavat valittaa päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen, kun ei nappaa naismarkkinoilla. Katsotaanpa peiliin. Mitä minä teen silloin väärin? Minäpä kerron.

1. Puhut naiselle hänet tavattuasi/tai somessa vain itsestäsi, kehut itseäsi ja esittelet erinomaisuuttasi, etkä kuuntele naista ja ole kiinnostunut hänestä.

2. Aloitat somessa tai livenä sanomalla: Olet kaunis. Kaunis nainen tietää sen itsekin ja on kuullut sen miljoona kertaa. Ja vähemmän kauniistakin tunnut vähän tylsältä.

3. Et maksa hänen syömisiään/juomisiaan. Ole perinteinen mies - kyllä miehen pitää tarjota.

4. Soittelet ja tekstailet hänelle koko ajan.

5. Kyttäät tai olet mustasukkainen - moni on heti alusta asti, joko raivoten tai uhriutuen.

6. Haluat seksiä heti - itse asiassa halusit jo ennen kuin näit hänet.

7. Olet tuppisuu. Pitää puhella niitä näitä, mutta jos et kykene, niin kuuntele edes naistasi ja ota kantaa ja ole kiinnostunut. Jos olet tuppisuu, luota yhdessäoloon, menkää vaikka elokuviin tai festareille tms, missä ei tarvitse puhua koko ajan (kun ei edes kuule mitään).

8. Pukeudut huonosti. Reikäiset vaatteet eivät kuulu treffeille, eivätkä likaiset. Uudet vaatteet eivät maksa Halpahallissa juuri mitään, ja kysy apua myyjältä jos et itse luota makuusi.

9. Olet liian pelimies. Puhelet valloituksistasi ja kertoilet kuinka eksäsi sitä ja tätä. Ei missään nimessä!

10. Olet liian pihi. Ostele lahjoja, kukkia. Kukaan ei voi vastustaa. Raha ei ole tässä se juttu, pienikin muistaminen auttaa.

Tiesitkö muuten, että "Facebookin rinnalle on nyt perustettu tuhma naamakirja, Naughtybook. Tästä naimakirjasta löydät takuulla kiihottavia naisia" KLIKKAA HETI TÄSTÄ