25. elo, 2017

Narraa 4 ammattia - ja nuori nainen heruttaa sinulle!

Jos haluat saada naisen mielenkiinnon baarissa ja vähän kujeilla pelimiehenä, niin näillä neljällä ammatilla homma onnistuu.

Ehei, palomies. Ehei, poliisi. Eihän nykypäivän friiduja tuollaiset kiinnosta. Minä kerron top-4-ammatit, joilla irtoaa potkaa baarista ja reittä ravintolasta :D Suonette anteeksi raflaavan kielenkäyttöni.

TOP-4 Personal trainer. Sinun toki pitää hieman näyttää siltä. Ei tosin tarvitse olla mikään pattipetteri. Nainen käy kuumana ja pyytää sinulta ohjeita.

TOP-3 Henkivartija (turvallisuushenkilö). Jonkun julkkiksen. Ai ai mitä hyrinää.

TOP-2 Tv-tuottaja. Viihdemaailmasta on kiinnostunut, ja julkisuudesta, 80 % nykymisukoista. Kuola lentää jo tänne saakka.

TOP-1. Plastiikkakirurgi. Nyt saat jo puristaa tissistä ja näet paljasta peppua, johon sovitellaan implantteja.

OK, nämä neljä ohjetta toimivat nuoriin naisiin. Valmistaudu myös ottamaan selvää asioista. Jos näytät hanttapulilta ja esität olevasi estetiikan kirurgi etkä tiedä edes pallo- ja pisaramallien eroista, niin ei mene läpi. Olen kokeillut nuo kaikki ja pimperoa on irronnut.

Mutta mistä irtoaa varmimmin? Joko tiedät, että "Facebookin rinnalle on syntynyt roisi, rietas, panoseuraa välittävä tuhma naamakirja". KLIKKAA TÄSTÄ