20. elo, 2017

Näin isket naisen Facebookissa!

Moni etsii seuraa Facebookista, mikä onkin kätevää. Mutta moni jää tyhjin käsin. Annan nyt miehisestä näkökulmasta muutaman vinkin miehille onnistumiseen. Annan myös muutaman vinkin siihen, miten EI kannata ehdottomasti toimia.

Aloitetaan. Kun lähetät yksityisviestin mukavalle naiselle, niin

1. ÄLÄ laita viestiä, jossa lukee vain "moi". Aika moni tekee näin somessa. Se voi olla ihan hyvä aloitus baarissa, mutta somessa olet vain urpo. Kaunis nainen saa miljoona viestiä, miksi hän vastaisi juuri sinun "moimotteluusi".

2. ÄLÄ sano että hän on kaunis. Vain urpo kirjoittaa tuntemattomalle ja kehuu tämän ulkonäköä. Valitettavasti 99 prosenttia miehistä taitaa kuitenkin syyllistyä siihen.

3. ÄLÄ pyydä häntä kahville tms. Ei kukaan tuntematon lähde kanssasi kahville. Tai älä totea että mistä juteltaisiin.

Sen sijaan toimi näin:

1. Tutustu, jos mahdollista, naisen kirjoituksiin, mielipiteisiin, harrastuksiin ym. ja heitä kommentti tai mieluiten kysymys niistä. Näin pääset alkuun. "Moi, huomasin että harrastat raviurheilua. Et viitsisi antaa paria totovinkkiä, kun olen kiinnostunut aloittamaan..."

2. Jos olette samassa keskusteluryhmässä, kätevintä on jatkaa yksityisviestipuolella jostain samasta aiheesta. "Huomasin mielipiteesi tuolla ryhmässä X, olen ihan samaa mieltä kanssasi. Mitä puolestasi mietit siitä ja siitä..."

3. Voit myös aloittaa jutustelun mistä vain, kunhan viestilläsi on pituutta enemmän kuin kymmenen sanaa. Silloin näytät, että oikeasti haluat nähdä vaivaa. Voit todeta, että bongasin sinut täältä Facesta ja ajattelin että kysäisen miten päiväsi on sujunut. Voit liittää tähän jotain henkilökohtaista naisesta tai tämän harrastuksesta. Moni on kiinnostunut, kun häneltä kysytään kuulumisia, kunhan sitä ei tehdä töksäyttäen parilla sanalla "moi mitä kuuluu".

Tiesitkös muuten että seuraa (sitä tuhmempaakin) saa nyt myös uudelta saitilta joka on "Facebookin tuhmempi pikkusisar" - KLIKKAA TÄSTÄ