30. heinä, 2017

Näin pidät naisesi tyytyväisenä aina - takuukikka!

Minulta kysellään usein kaveripiirissä, että millä kikalla se daami pysyy siinä rinnalla vaikka maailman tappiin. Vastaus on helvetin yksinkertainen, mutta monien mielestä vaikea toteuttaa. 

Sillä tavalla, että et ole hänelle mustasukkainen, mutta olet korvaamaton. Jos koko ajan vahdit kaunotartasi, niin onhan se kiusallista molemmille osapuolille. Anna perkele hänen hyppiä vieraissa pedeissä jos hän haluaa. Sano se hänelle suoraan. Sano että jos se on hänen hyvinvoinnilleen jees, niin sitten pitää vaan paukkua. Ei järvi soutamalla kulu. Yllättäen huomaat ettei se nainen siitä mihinkään lähde vieraisiin, vaan liimautuu tiukemmin sinuun. Muista myös pitää häntä kuin kukkaa kämmenellä ja olla kaikin tavoin korvaamaton.

MItä tästä opimme. Sen että kun kiristät liekaa, se katkeaa. Kun annat löysää, niin lieka on kiepillä edessäsi eikä lähde mihinkään. Ok, joku voi vetää herneen nenuunsa, että tämä on sovinismia, mutta ei tämä ole. Tämä on vain totta.

Tästä esimerkkinä kerron teille taas stereotypioita rikkovan tarinan. Olenhan jo kertaalleen sanonut, että se että rikas vanha rouva olisi suurin asiakasryhmäni ei pidä paikkaansa. Ihan tavalliset naiset käyvät ja jopa teinitytöt pääsemässä neitsyydestään. No, minulla on yksi vakkarinainen, joka käy, on käynyt vuosia. Hänen miehensä TIETÄÄ TÄSTÄ! Eli: mies rakastaa naistaan niin paljon että antaa hänen käydä vieraissa. Mieshoro on siihen jopa hyvä kohde, koska olen turvallinen, enkä vokottele. Nainen saa vain vierasta munaa. Mies on näin pitänyt kauniin nelikymppisen naisen vuosikausia onnellisena, ja vaimonaan.

Kiitos muuten ihan helvetisti. 10:ssä päivässä blogiani luettiin lähes 70 000 kertaa. PS. Jokos muuten tiesit, että "Facebookin rinnalle on nyt tullut se tuhmempi naamakirja, josta haetaan ja saadaan vain panoseuraa?"  Katsasta tarjonta ja Naughtybook.fi" target="_self">KLIKKAA TÄSTÄ