Mieshoron blogi

3. helmi, 2020

Sosiaalisessa mediassakin on keskusteltu Parkanon levähdysalueen salaperäisestä asuntoautosta, joka päivystää paikalla usein viikonloppuisin.

Nyt sille on tullut selvyys. Empiirinen tutkimus paljastaa – toisin sanoen kävin itse paikalla – että asuntoautossa oli ilotalo!

Ei nyt sentään aivan sellainen, että siellä olisi vastaanottanut useita tyttöjä, mutta yksi ammatinharjoittaja kuitenkin.

Asuntoauto on ollut parkkeerattuna, ja on varmaan edelleenkin, Parkanosta Jyväskylään päin lähtevän Järvisuomentien varressa. Levähdysalue on heti vasemmalla järven rannalla. Auto on ollut piilossa levähdysalueen yläpuolella kulkevalla pienellä tiellä. Asuntoauton on voinut kuitenkin nähdä levähdysalueelle.

Siellä ovat pojat juosseet himojaan tyydyttämässä.

Kun kuulin asiasta päätin mennä paikalle. Tai silloin en vielä tiennyt mistä oli kyse, varmuudella. Oven avasi viisikymppinen nainen, ikäistään nuoremmalta näyttävä. Hän kysyi oliko minulla ajanvaraus. Ei ollut. Silti olisi kuulemma ollut hyvä hetki tulla ”sisään” ja ”sisään”. En sitten mennyt. Totesin että minulle ovat nämä hommat tuttuja kyllä, mutta jätettäköön nyt.

Viisikymppinen nainen ei ole ehkä ihan makuuni!

Näin ne himpshempukat ovat rantautuneet Järvi-Suomeen. Liekö ihan Parkanon miehille erityisen kovat tarpeet, kun on noin usein tuolla tuo auto.

Mutta saahan sitä naista ilman rahaakin. Nyt on perustettu ”seksi-Facebook” ja sieltä haetaan molemminpuolisesti vain seksiseuraa. Se on ilmainen. LIITY TÄÄLLÄ!

 

 

22. joulu, 2019

Moni pähkäilee että miten sitä saisi elämäänsä sen sulostuttajan. Varsinkin joulun aikana yksinäisyys korostuu. Pyhien aikaan moni viimeistään kaipaa sitä ihmistä vierelleen.

Ja vaikka ei vakituisempaa kaipaisikaan, niin kyllähän se jouluseksi on monella mielessä.

Nyt täytyy kertoa hyvät uutiset.

Se on sillä tavalla että joulun aikaan sitä vasta ihminen voikin löytää elämäänsä uuden ihmisen. Ai mitenkäs tämä käy? No siten, että baariin on lähdettävä!

Ennen vanhaan, kun minä olin nuori, jouluna ei ravintolat olleet edes auki. Sitä säädeltiin kuulkaa aika lailla. Nyt jokainen pienempikin baaripahanen on auki ihan aattonakin.

No ketkäs siellä silloin ovat? No nimenomaan ne muutkin yksinäiset!

Baarit ovat jouluisin kuin maailman suurimmat sinkkubileet. Loput arvaatkin. Sinne eläväisen mieli! Mene siis baariin, älä ota liikaa viinaa, pukeudu siististi ja laita dödöä kainaloon. Ja ei muuta kuin jutulle. Tiedä vaikka ensi jouluna sinulla olisi jo uusi nainen.

Jos haet vain seksiseuraa, ehkä nopein kaava on kuitenkin löytää nainen Facebookin eli Naamakirjan tyyliin toimivasta NAIMAkirjasta, jossa kaikki etsivät ihan vain sitä seksiä. Katso tarkemmin TÄSTÄ. Se on ihan ilmaista.

 

19. marras, 2019

Nuorilla naisilla varsinkin pääkaupunkiseudulla tuntuu olevan meneillään varsin erikoinen trendi. Tämä perustuu empiiriseen tutkimukseen.

Olen jutellut asiasta ainakin viiden yökerhoissa käyvän miehen kanssa. Mikä tämä trendi sitten on?

Sponsorointi.

Ennen vanhaan oli ilotytöt, nyt on tavalliset nuoret naiset ja sponsorointi. On ihme ettei asiasta puhuta enemmän ja suoraan, sillä kyse on suoranaisesta ilmiöstä. 

Tämä tulee esiin niin yökerhoissa kuin varsinkin internetissä, ehkä internetissä vielä helpommin. 

Yökerhoissa vierailevat miehet kertovat, että kun illan aikana on tarjonnut drinkkejä nuorilla 20-25-vuotiaille neideille ja päässyt heidän kanssaan juttuyhteyteen ja luottamuksellisempiin jutunaiheisiin, sänkyyn pääsy on helppoa. Todella moni suostuu vastikkeelliseen seksiin eli sponsoroitavaksi. Suoraan kysymykseen tulee suora vastaus. Yleensä kysymys on kuitenkin esitetty epäsuorasti: mistähän löytäisi yöseuraa, olen sponsorimielellä liikenteessä.

Kyse on jonkinlaisesta seksuaalisesta murroksesta, josta ei vielä tarpeeksi keskustella. Esimerkiksi Alastonsuomi.com-niminen nettisivusto on täynnä nuoria tavallisia naisia, jotka ovat alkaneet tehdä sponsoroidun hommaa. Niin livenä kuin vaikka netin välityksellä. Tässä on jännä paradoksi: he eivät koe olevansa mitään maksullisia "horoja" vaan aikamme ilmiön mukaan vain "sponsoroituja" tai "sugardeittejä". 

Jos ei sokeribeibejä tipahda syliin niin kannattaa liittyä ilmaiseksi Facebook-henkiseen "seksinaamakirjaan", jossa haetaan vain seksiä. Ja se toimii. KLIKKAA TÄSTÄ.

2. marras, 2019

Jengi länkyttää jatkuvasti ettei naista löydä. Kyllä naisia löytää. Mä annan tässä nyt muutamia vihjeitä, joista hyötyy vaikka olisi millainen hiljainen nörttimies. Usko pois.

 

 1. Pukeudu fiksusti. Naiset eivät yleensä voi vastustaa miestä joka on huolitellut itsensä. Se että käy parturissa ja pyytää parturia leikkaamaan vähän muodikkaamman tukan ei tee sinusta sateenkaarimiestä.
 2. Hymyile ja luo katseita. Rohkaistu tähän, se kannattaa. Pian huomaat että nainen tulee ja tekee aloitteen. Älä kuitenkaan tuijottele hymyillen kuin sarjamurhaaja. Hymyä nainen ei voi vastustaa, hän ymmärtää että olet onnellinen – onnellisuus vetoaa.
 3. Tanssilattialle! Siellä erotut! Paskat tanssitaidosta, kunhan saat vain olla hänen kanssaan sinä iltana. Ja voitte vaihtaa sitten tietoja. Älä kuitenkaan yritä iskeä niin että ujuttaudut salaa vierelle tanssimaan. Tanssimaan pyydetään! Älä masennu pakeista, ei meinaa mitään.
 4. Älä ehdottele yhtään mitään koko iltana, äläkä kehu hänen ulkonäköään, se on ehdoton turnoff.
 5. Voit antaa naisen johdatella keskustelua, kyllä sellainenkin mies naisen saa joka ei ole suuna päänä. Voit kysellä hänen harrastuksistaan ja niin edelleen.
 6. Jos pääset hänen kaverikseen somessa, siivoathan kaikki Amanda Harkimon ja Sara Siepin läähätys- ja faniselfiet pois, ja voisihan olla hyvä ettet tykkäilisi huohotellen heidän matskustaan jatkossakaan.
 7. Epätoivo näkyy kilometrin päähän. Sisäistä se että naisia on enemmän kuin miehiä ja ellei tavoitteenasi ole kylän kaunein ja himotuin kaunotar, niin sinullekin taatusti, ihan varmasti, löytyy joku. Ellei tänään niin huomenna. Vapauttavaa, eikö totta?
 8. Kun lähdet baariin, lähde isommassa kaveriporukassa tai ainakin jonkun kanssa kahdestaan. Yksin vaikutat säälittävältä.
 9. Älä ota baari-iltana enemmän kuin neljä juomaa. Et saa kännissä yhtään mitään aikaan. Ole ennemmin oma ujo itsesi kuin räkä poskella roikkuva urpo.
 10. Jos olet nörtti ja tuppisuu, etsi nörttiä ja tuppisuista naisseuraa. Voitte ihan hyvin tönöttää yhdessä vaikka leffassa seuraavan kerran kun näette, ei ole pakko olla äänessä. Siitä se pato sitten murtuu. Jos et ole kova juttelemaan, niin pyydä tanssimaan.
  Bonus: Jos haluat vain seksiseuraa, niin kannattaa etsiä suomalaisia neitokaisia uudelta sivustolta, jossa tärppää satavarmasti - koska monet heistä ovat varattuja ja etsivät vain seksiseuraa. Kokeile täällä.


7. heinä, 2019

Miehet jaksavat valittaa päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen, kun ei nappaa naismarkkinoilla. Katsotaanpa peiliin. Mitä minä teen silloin väärin? Minäpä kerron.

1. Puhut naiselle hänet tavattuasi/tai somessa vain itsestäsi, kehut itseäsi ja esittelet erinomaisuuttasi, etkä kuuntele naista ja ole kiinnostunut hänestä.

2. Aloitat somessa tai livenä sanomalla: Olet kaunis. Kaunis nainen tietää sen itsekin ja on kuullut sen miljoona kertaa. Ja vähemmän kauniistakin tunnut vähän tylsältä.

3. Et maksa hänen syömisiään/juomisiaan. Ole perinteinen mies - kyllä miehen pitää tarjota.

4. Soittelet ja tekstailet hänelle koko ajan.

5. Kyttäät tai olet mustasukkainen - moni on heti alusta asti, joko raivoten tai uhriutuen.

6. Haluat seksiä heti - itse asiassa halusit jo ennen kuin näit hänet.

7. Olet tuppisuu. Pitää puhella niitä näitä, mutta jos et kykene, niin kuuntele edes naistasi ja ota kantaa ja ole kiinnostunut. Jos olet tuppisuu, luota yhdessäoloon, menkää vaikka elokuviin tai festareille tms, missä ei tarvitse puhua koko ajan (kun ei edes kuule mitään).

8. Pukeudut huonosti. Reikäiset vaatteet eivät kuulu treffeille, eivätkä likaiset. Uudet vaatteet eivät maksa Halpahallissa juuri mitään, ja kysy apua myyjältä jos et itse luota makuusi.

9. Olet liian pelimies. Puhelet valloituksistasi ja kertoilet kuinka eksäsi sitä ja tätä. Ei missään nimessä!

10. Olet liian pihi. Ostele lahjoja, kukkia. Kukaan ei voi vastustaa. Raha ei ole tässä se juttu, pienikin muistaminen auttaa.

Tiesitkö muuten, että "Facebookin rinnalle on nyt perustettu tuhma naamakirja, Naughtybook. Tästä naimakirjasta löydät takuulla kiihottavia naisia" KLIKKAA HETI TÄSTÄ